arrow_drop_up arrow_drop_down
18 december 2018 

Projectbegeleiding

Advies

Bij de aanschaf een vloer komt veel kijken. Dit begint uiteraard met een advies. Voor grote projecten is er vaak al een voorstel vanuit een architect opgesteld, maar ook dan is een goed advies met betrekking tot verder verloop van het proces belangrijk. Bekoms adviseert in diverse vloeroplossing, PVC, Houten vloeren, Laminaat, Vinyl, Linoleum en tapijt. Maar ook voor een compleet advies met betrekking tot raambekleding kunt u door ons laten verzorgen.

Voorstel

Stap 2 is het maken van een voorstel op basis van de wensen. Aan welke eisen moet de vloer voldoen, hoe moet de installatie van het product plaatsvinden en welke bijkomende producten, werkzaamheden kunt u verwachten. Op basis van een schaaltekening kunnen wij al gericht een voorstel voor u maken. Echter zal de ruimte altijd moeten worden nagemeten en gecontroleerd of het klopt met de tekening en of er niet net teveel of te weinig is berekend. Het inmeten is een belangrijk onderdeel, de ondervloer moet namelijk ook worden gecontroleerd of geschiktheid. In sommige gevallen dient de ondervloer te worden voorzien van een behandeling voordat deze geschikt is voor het installeren van een vloer.

Planning

Het plannen van de werkzaamheden is het moeilijkste punt, dat is de reden waarom verhuizen in de top 3 staat van stress oorzaken. Opleverdata worden summier opgegeven, planningen lopen uit. De stukadoor meldt zich de eerste week ziek, de keukenleverancier loopt een dagje uit, dus de vloerenspecialist kan niet starten op de afgesproken datum. De geplande verhuizing komt knel en voor het einde van de maand moet u uw oude huis uit. Zomaar even een situatie die met regelmaat voorkomt. Door de complete planning uit handen te geven waarbij Bekoms alle partijen bij elkaar brengt, zodat u er geen slapeloze nachten van hebt, zorgen wij ervoor dat de term bouw- of verhuisstress voor u een vreemde term blijft.

Uitvoering

Voor de uitvoeringen de diverse vloeroplossingen werken wij uitsluitend met de juiste professionals. Waarbij instelling, flexibiliteit en uiteraard kwaliteit van werk allemaal met uitmuntend bestempeld kunnen worden. Voor ieder specialisme de juiste specialist. En door het advies op maat bij u op kantoor of thuis zonder de lasten van een grote showroom en kantoorpersoneel kunnen wij uw een concurrerend voorstel doen met de beste kwaliteit als resultaat.

Over de schrijver
Na jaren werken in loondienst, heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. In het begin vooral mee de werkvloer op, zodat ik diverse praktijksituatie beter kon gaan inschatten. Door het werken met ervaren mensen is er inmiddels een mooie groep vakmensen bij elkaar om uiteenlopende projecten aan te kunnen nemen en te begeleiden. De combinatie van advies, planning en uitvoering geeft veel voldoening en afwisseling waardoor iedere werkdag weer een zorgt voor mooie ervaringen.