arrow_drop_up arrow_drop_down
17 december 2018 

Een Nieuwe Vloer Aanschaffen

Hoe kiest u uw nieuwe vloer uit?

Het kopen van een nieuwe vloer is niet alledaags en er is nogal veel om rekening met te houden. Allereerst is het natuurlijk belangrijk waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Maar de gezinssituatie, waar de vloer komt te liggen, wat de eigenschappen van de vloer zijn en budget zijn ook belangrijke factoren voordat u een keuze kunt maken.

Persoonlijke voorkeur

Wilt u graag natuurlijke materialen in huis, dat is de keuze voor houten vloer logisch. Een houten vloer is een sieraad voor uw woning en tevens een upgrade. De levensduur van een houten vloer is enorm lang, dit komt doordat een houten vloer na jaren van gebruik prima is te renoveren. Indien u kiest voor een mooie eiken vloer is het wel van belang om deze te onderhouden zoals wordt geadviseerd. Wat het onderhoud precies is hangt weer af van de afwerking waarvoor u kiest. Met spelende kinderen en huisdieren is het met een houten vloer iets meer opletten dus.

Eigenschappen van een vloer

Mocht u graag een houten willen, maar u opziet tegen het onderhoud. Dan is PVC een prima optie. De PVC vloeren van tegenwoordig worden steeds realistischer ten opzichte van houten vloeren. Het onderhoud is heel eenvoudig, het materiaal is supersterk en kan prima in combinatie met huisdieren. Wat betreft het budget bent u goedkoper uit voor een PVC vloer. Echter is deze niet op te schuren en opnieuw te behandelen. Dat voordeel heeft een houten vloer wel en kan je zelfs na verloop van tijd een compleet andere uitstraling creëren door voor een bepaalde afwerking te kiezen.

ADVIES

Online een vloer aanschaffen is eigenlijk niet te doen. Het beste is om advies te vragen, dit kan gewoon bij u thuis op afspraak en zelfs na kantoor uren.

Voor vrijblijvende afspraak kunt u onderstaand een terugbel verzoek indienen en wij zorgen ervoor dat er spoedig een afspraak in de agenda staat.

Over de schrijver
Na jaren werken in loondienst, heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. In het begin vooral mee de werkvloer op, zodat ik diverse praktijksituatie beter kon gaan inschatten. Door het werken met ervaren mensen is er inmiddels een mooie groep vakmensen bij elkaar om uiteenlopende projecten aan te kunnen nemen en te begeleiden. De combinatie van advies, planning en uitvoering geeft veel voldoening en afwisseling waardoor iedere werkdag weer een zorgt voor mooie ervaringen.